Clothing - Shadow Man SS21

Shadow Man SS21

„Šešėlių žmogus“ yra pasakojimas apie individo ir visos šiuolaikinės visuomenės šešėlį. Kas sukelia diskomfortą mumyse ir trikdo įprastą ramybę, pakerta iki šiol pripažintas vertybes? Šešėlio simbolis ir pobūdis ryškiai atsiliepia dabartinei įtemptai situacijai pasaulyje. Tai ir toliau turės įtakos mūsų kasdieniam ir įprastam gyvenimui, nes visada buvome per daug susitelkę į tai, ką ir kada turėsime daryti toliau.

Clothing - Shadow Man SS21

PERŽIŪRĖTI SŠEPTINIS

Tai minimalistinė ir asketiška kolekcija su klasikinio ir sportinės aprangos stiliaus elementais. Ja siekiama pabrėžti klasikinį drabužių stilių, kuriame derinamas darbo ir verslo etiketas, o kartu ir atsipalaidavęs namų drabužių patogumas. Stilistiškai skirtingi drabužių tipai vienu žvilgsniu simbolizuoja tiek šiuolaikinį materializmą, pastangas tęsti įprasto gyvenimo rutiną, tiek paprastumą ir atitolimą nuo šiuolaikinės globalizacijos bei spartų gyvenimo tempą.

Naujojo sezono kolekcijoje yra įvairių rūšių unisex drabužių.
Tamsių spalvų paletė su prislopintais audinio atspaudais leidžia lengvai derinti mūsų drabužius prie skirtingų drabužių.

one wolf shadow man ss21 showroom

Pandemijos ir 2020 m. Rudenį vykusios „Rygos mados savaitės“ metu vienas vilkas kūrybiškai ir netradiciškai pristatė 2021 m. Pavasario / vasaros kolekciją „Šešėlių žmogus“.

Modeliai demonstravo mūsų naujus drabužius mūsų pačių parduotuvės „One Wolf Boutique“ vitrinoje. Tiesioginis srautas per „Instagram“, taip pat prieinamas žiūrovams iš 2 m atstumu esančios atviros gatvės saugumo.

Peržiūrėkite tiesioginį vaizdo transliaciją iš laidos mūsų instagrame!